Kærlighed til dine hårde hvidevarer - og kloden!
For medlemmer

Til dig, der har FIXR Service

Her kan du booke et servicebesøg

Til dig, der er FIXR Basis eller FIXR Plus-medlem

Du modtager påmindelser med links til vejledninger på sms og/eller mail hver måned. Har du ikke fået dem, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeansvarlig Bo Astrup Kristensen på BAK@FIXRS.DK eller ringe på 22 79 01 34.

Support

Som medlem kan du altid ringe og få support, hvis noget driller med dine maskiner. Småfejl og lette reparationer kan vi guide dig til at løse selv, mens vi kan henvise til gode samarbejdspartnere ved større reparationer eller udskiftninger. Ingen spørgsmål er for dumme. Tøv ikke med at give os et kald 22 79 01 34.

Medlemsfordele

Som FIXR Medlem har du adgang til en række medlemsfordele i form af rabatter hos udvalgte samarbejdspartnere. Vi ønsker at gøre det nemt og billigt at få repareret sine hvidevarer, og vi vil samtidig hjælpe dig med at vælge bæredygtigt, hvis du er nødt til at udskifte.

Du kan se de aktuelle medlemsfordele her.

Har du feedback eller ønsker til vores samarbejdsaftaler bliver vi super glade for at få et tip på info@fixrs.dk

Vil du opsige eller ændre dit medlemskab?

Send os en mail på bak@fixrs.dk.

Foretrækker du at gøre det selv, kan du også finde din kvitteringsmail for dit køb og klikke på det link, som står til sidst i mailen. Vores booking og betalingsudbyder EasyMe tilbyder desværre ikke et direkte link til at opsigelse.

Du er også altid velkommen til at sende en sms til kundeansvarlig Bo Astrup Kristensen for hjælp. 

bak@fixrs.dk // (+45) 22 79 01 34